UKK

Miksi valita yhteistyö­kumppaniksi NTRNZ casting?

NTRNZ castingin taustalla oleva NTRNZ media on lähtökohdiltaan ja sydämeltään vahvasti pohjoissuomalainen luova talo. Vakuuttava kokemuksemme moninaisista, palkituista kotimaisista ja kansainvälisistä tuotannoista kertoo tuotanto-osaamisestamme sekä asiantuntemuksestamme vaihtelevien esiintyjätarpeiden tunnistamisessa.

Toimiiko NTRNZ casting koko Suomen alueella?

Olemme vankka pohjoisten alueiden tuntija, ja toimintamme laajenee nykyään myös Helsingissä. Tunnemme maamme etelästä pohjoiseen – tiedämme elämästä niin Kehä III:n sisä- kuin ulkopuolellakin. Siksi pystymme tarjoamaan yrityksille sijainnista riippumattoman roolituspalvelun – autamme tuotantoja ja esiintyjiä löytämään toisensa koko Suomen alueella.

Mitä NTRNZ casting tarjoaa?

Tarjoamme casting-palveluitamme tuotantoyhtiöille ja mainostoimistoille kaikenlaisiin tuotantoihin ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Esiintyjärekisteriimme kuuluu sekä erilaisiin näytteleviin rooleihin hakevia että spiikkereitä, avustajia, malleja, tanssitaiteilijoita ja muita osaavia esiintyjiä eri kokemustasoilta ja ympäri Suomen.

Maksetaanko roolitetuille palkkio?

NTRNZ castingin arvoihin kuuluu tarjota työstä esiintyjille reilu ja asianmukainen korvaus. Palkkioissa suosimme ensisijaisesti laskutusta. Laskutus ei vaadi esiintyjältä Y-tunnusta, vaan laskutuksen voi hoitaa helposti sivutoimisena tai kevytyrittäjänä erilaisten laskutuspalveluntarjoajien kautta. Tarvittaessa palkkio voidaan maksaa esiintyjälle myös verokortilla. Tällöin summasta vähennetään tarpeelliset työnantajakulut.

Miten voin päivittää hakijaprofiiliani?

Toimita päivitettävät kuvat, referenssilinkit ja/tai muut tiedot sähköpostitse osoitteeseen casting@ntrnz.com otsikolla Rekisteripäivitys.